Stängt pga sjukdom!

Jag är ledsen över att behöva ge er detta sorgliga besked! Blogginnehavarinnan, moi, är dessvärre sjuk och behöver därför ta denna kväll till att krypa upp i soffan med en Irish Coffee för att sedan retirera till sin varma säng så tidigt som möjligt!

Information

Orsak:
Sjukdom i form av feber, huvudvärk och kraftig förkylning.

Tidsperspektiv:
Bloggen kommer att återupptas imorgon kväll.

Kommande innehåll:
Frågestund där läsares frågor svaras via en webcaminspelning samt ett extra inlägg om denna dagen som gått med massor av bilder och text.

Extra information
Då svaren till frågorna dröjer tills imorrn så finns det fortfarande en chans för fler att ställa en fråga!Vi hörs återigen imorgon!

//Sanna, ert snor i näsan...


Fri fråga för mina läsare!=P

Jag tänker äckligt nog sno en idé från en kille vars blogg jag följer. Han har ibland frågestund och låter sina läsare ställa frågor. Dessa svarar han sedan på via ett videoklipp!=P Under tiden så gör jag naturligtvis reklam för alla (få) läsare jag har att besöka hans fantastiska blogg.
Den är smart, insiktsfull och underhållande!
http://absolutvanilla.blogg.se/ 
Titta in! Ni blir INTE besvikna!

Till saken och stöldgodset!:
Jag ger er en chans att ställa vilken fråga ni vill och kan garantera er att den blir ärligt besvarad! Jag vet att ni inte är många läsare, MEN, det kan ju bli kul ändå!=P

Våga ställa annorlunda, personliga, roliga och intressanta frågor!
Svaret får ni på ett videoklipp imorgon eller idag beroende på intresse och antal.
(Vid noll intresse får ni nöja er med mina ord)

Vågar DU träda fram och visa dig genom att ställa en fråga?

Frågan ställer ni naturligtvis här i kommentarfältet! Och INTE på min FB ni som har mig där!

FRÅGAN ÄR FRI!=P//Sanna, ert svar på frågan...


Fortsättning följer...

Maxi Trött:
Jag har samlat ett antal bevis och indicier som pekar på min personbeskrivning på Maxi. Vi kan börja med måndagen.
I truckboken finns efter avslutat avsnitt en sida med övningsfrågor med tre alternativ. Hade det varit en "normal" instruktör så hade han läst upp frågorna för att sen låta kursdeltagarna ge svaren. Men, vi har Arnek Dåt. Vilket i detta fall då innebär att han med sin mumlande stämma läser frågorna OCH det rätta svaret direkt efter frågan! Efter att ha gått igenom det fjärde kapitlet så började detta att irritera mig varav jag börjar hojta ut svaret INNAN han ens hann komma med det. Vilket var en bedrift av mig att vara så snabb att jag hann det. Detta medföljde att övriga (alla utom Maxi) hjälpte till att svara. Då det ändå tog för lång tid så skriker jag ut, A, C, C!!! Sååå, då är vi klara med detta kapitlet. Instruktören nickar att det är rätt och går sen vidare till nästa kapitel.
Men NU ska ni få se! Då vaknar minsann Maxi till, han som har varit knäpptyst under hela lektionen och utbrister:
- Men, eh, vad hände nu?
Jag:
- Hur menar du nu?
- Ska vi inte diskutera frågorna?
- Eh, det har vi ju inte gjort innan så varför?
- Ja, men alltså, jag förstår inte? Hur kan det vara både A, C och C på fråga 16?
Varav alla börjar att gapskratta! Inklusive jag naturligtvis! För, jag menar, han har ju suttit knäpptyst under hela dagen. Var får han de diskussionerna ifrån? För han var ju inte precis med vid minsta lilla fråga ändå?
Snooooze, Maxi!!!

Tisdag:
Nu har vi äntligen kommit till slutet av denna bok och Arnek delar ut två kort för att visa hur de ser ut. Korten heter Daglig tillsyn och används för att gå igenom trucken innan påbörjat arbetspass. Ett kort för truckar med förbränningsmotor och ett för eltruckar. Jag tittar på det med förbränning och vill se det för eltruckar så jag frågar om det andra är för el?:
- Ska där finnas ett för el också?
Arnek:
- Ja, det har Maxi just nu. Maxi, kan du ge Halvan kortet för el?
-Maxi???
Hans kompis, Seru hojtar till hans namn och först då får vi reaktion från honom.
Arnek:
- Maxi, har du kortet för el?
- Eh, nae, det står batteri här?
Hahahahaha! Som om inte batteridriven och eldriven är samma då!!! Detta får mig att brista eftersom det är på slutet av dagen och jag är vansinnigt trött. Jag försöker först att kväva mitt skratt, snurrar åt ett annat håll och gräver ner ansiktet i armen kiknandes av skratt. Tittar upp, men när jag gör det så sitter Polski i sin tur och skrattar åt mig och då blir det ÄNNU värre. Tårarna sprutar och nu har jag inget annat val än att asgarvandes ta mig ut från klassrummet!
Nu är det dags att vakna, Maxi!!!

Eftersom jag redan har tagit teorin till truckutbildningen en gång så blev det vansinnigt mycket klottrande i mitt block kan jag säga. En av dem blev en kariaktyr av instruktören. Snäll som jag är så har jag scannat in dem för att visa er, mina trogna läsare! Tydligen blev kariaktyren så lyckad att när lärarna såg den så vart de tvungna att kopiera den, hahaha! Ska dock försöka ta ett smygfoto på instruktören imorrn så att ni kan säga vad ni tycker!


Instruktör Arnek Dåt


Klotter, klotter, klotter...

Denna morgon vaknade jag upp och det gör gjorde jag i vanlig ordning INTE i tid. Jag är så trött, så trött. Och i mitt stilla sinne undrar jag hur jag ska orka detta fram tills mars nästa år. Det är omänskligt för mig att stiga upp vid denna tiden! Och ännu jobbigare är det att sätta sig i bilen och köra i en timme och tjugo minuter... Men, jag förvånar mig själv med att lyckas varje morgon ändå. Resan går som vanligt bra.
Fram tills tio minuter innan ankomst till skolan! Då ringer Colin. Han har ont magen och har diarré. Fan, fan, fan! Pratar med Bella och säger till henne att ringa skolan och stanna hemma. Men, jag måste ändå först till skolan och göra mitt prov. Så jag får förklara för mina lärare och sen säga till instruktören. Så istället för att titta på resten av filmen som ingår i utbildningsmaterialet så får vi ha prov allihopa.
Det gick strålande! Hade bara tre fel, yiihhaaa! Stämpel Passed the test på rumpa här ja!
Kommer hem och skjutsar Bella till hennes skola och sen hem till LitenMan. Och här är jag nu! Eftersom jag ändå är hemma så tänker jag passa på att röja lite och fixa sånt som jag brukar behöva ägna helger åt när jag är ensam.
Nu har jag suttit och skrivit detta inlägg i sexiga varselkläder så nästa steg för mig är att ta på mig sexiga hemmakläder! Och ta tag i röran här hemma!

Hoppas att er dag blir bra!

//Sanna, ert salt i karet...

Sanna vrider sig hit, ena benet över knäet, ändra...

Måndagsmorgon, så trött... Då väntade truckutbildningen. Och jag var knappt vaken. Knappt levande ens ju!
Teori, i en taskig trä/metallstol. Jag vart uppe, jag halvlåg, ena benet hit, andra dit... Inget är bekvämt i detta läge.
Och instruktören var obegriplig. I tal och i dialekt och vågorna i hans röst förändrades minimalt och gjorde det svårt för örat att tyda. Det är fan inte lätt då. Känner under lektionen att ögonen blir tyngre och tyngre. SPECIELLT när han läser direkt från boken i en och samma stämma. Kom på mig själv ett antal gånger med att fundera ut hur jag skulle lyckas att ta en liten sovpaus utan att någon annan skulle märka det. Inte hjälpte det att han hälften av tiden berättade anekdoter ur sitt liv. Och dessa med samma inlevelselösa, tomma och entoniga stämma. Dock var det inte svårt att märka när han var tillbaka på ämnet. Då helt pltösligt pratade han lägre. SUCK! Men, jag höll mig vaken. Och den stora fördelen var att under truckutbildningen så blir vi faktiskt, konstigt nog bjudna på lunch varje dag på Herrgårdens matställe. Lyx som fan och där kostar maten för jävligt nog 115 kronor för en lunch. Och vi är fyra kursdeltagare och en instruktör. Vem betalar det? Åja, inte jag i alla fall så... Jag bryr mig egentligen inte om att bli bjuden på något. Jag kan betala för mig själv, MEN, lunchen den ser jag fan som betalning för dålig undervisning! (Tack gode gud för att jag bara har lämnat ut min blogg till en enda på skolan, och nej, Rolle, jag ritar INTE när du undervisar! Du ÄR bäst!)

Truckutbildning 2010 består av:

Instruktör Arnek Dåt:
Har varit lastbilschaufför i en herrans massa år. Har upplevt allt(?) från den första trucken tills nu. Har vänner överallt och om inte han är med i historien så är någon av hans vänner, vänners vänner osv absolut det. Talar i en enformig, låg och sluddrande stämma som dock höjs när det inte handlar om det han utbildar i.
(För att befria mig själv från ytterligare pinsamheter så tillägger jag att ovanstående säkert har andra saker han är bra på! Detta är en gardering i fall det skulle komma sig att han läser min blogg. Eller något!)

Kursdeltagare Halvan Fniss:
En ytterst tramsig, flamsig och irriterande barnslig tjej. Har aldrig varit något i sitt liv faktiskt. Förrän hon blev arton. Då fick hon sin första titel. Mamma. Trots att hon kan verka ointresserad under just detta inlägg så måste tilläggas att hon redan har tagit kursen och har svårt att förstå instruktören. Pratar när hon inte ska och har en tendens att bete sig som en renodlad bitch. (För att befria MIG själv från ytterligare pinsamheter så tillägger jag att detta är en smart och tuff tjej i en mans värld. Hon har egentligen ett varmt hjärta och ett sinne för humor med prickar på. Detta är en gardering i fall det skulle komma sig att JAG läser min blogg. )

Kursdeltagare Helan Allvar:
Halvans vapendragare och ytterst ansvarige för kontrollerande av hennes spontanitet och impulshandlingar som kan gynna henne fel. Oftast delande av samma åsikter som henne, fast vid oskiljaktigheter kan de ändå ,trots Halvan, alltid dra jämnt. Helan är den enda vettiga människan av de alla och får därför ingen vidare rolig beskrivning. Trots att han är vansinnigt rolig och har en sanslös humor!

Kursdeltagare Polski Tafski:
Suckar, stönar, gäspar, är oengagerad och stör Halvan i hennes (engagerade?) arbete på teorilektionen med sina fjantiga och omogna påhopp. Har säkert någon slags sjukdom som innebär att han hela tiden måste röra vid människor trots att de kräks redan vid tanken. Dock måste sjukdomen vara riktat mot det kvinnliga könet då herren till vänster har ertappats med att sitta tämligen säkert i närheten av Polski. Dumma kommentarer verkar att höra till denna åkomma då de ständigt hoppar ur hans mun som grodor ur en damm. (Inga befriande omskrivningar här. Välkommen att läsa mina tankar, Polski.)

Kursdeltagare Seru Fel:
Inte ofokuserad, kanske inte ens dum? Vilken faktor spelar då in på det ologiskt och förhastande tänkandet? Seru är vaken och frågande på lektionerna. Ömsides förvirrad och fnittrig tar han sig dock igenom utan att alltför mycket utmärka sig. Att ställa halvt dumma frågor samt ha konstigt tänk i körkortsteori verkar ändå att göra honom till en helhet. Trevlig, tillmötesgående och helt ok. Och tack för skratten. (För att befria mig själv från ytterligare pinsamheter så tillägger jag att ovanstående säkert har andra saker han är logisk på! Detta är en gardering i fall det skulle komma sig att han läser min blogg. Eller något!)

Kursdeltagare Maxi Trötter:
Maxi har en förkärlek till att slumra sig igenom. Med ett halvt öra som tydligen är dövt. Om det är ointresse eller infött vet man inte. Har en tendens att tycka till vid fel ställen vilket inte obemärkt får en att undra huruvida han befann sig på plats under tillfälle eller om John B och han kalasade på John´s hemmaplan. Verkar skärpt under lunchtid och vid rast-tillfällen för att sen återgå till samma mode beskrivet ovan. Mannen är i medelåldern och därför kan nog vissa(läs jag) undra varför han har ett arbete och inte andra som Helan och Halvan. (För att befria mig själv från ytterligare pinsamheter så tillägger jag att ovanstående säkert har andra saker han är bra att sova på! Detta är en gardering i fall det skulle komma sig att han läser min blogg. Eller något!)

Jag har mer att skriva om. Jag har mindre av piggheten. Men eftersom jag nu måste ro båten själv och styr så finns det tid till det (konstigt nog?). Dagen idag vart ett stjärninlägg det också i sig. Men det får tyvärr fyllas på imorrn.

//Sanna, ert t i rött...Tack Jennie!

För den fina designen! Nu har jag förutom innehållet ÄVEN utseendet på min blogg att vara stolt över!

För er som vill ha hjälp med designen så är det bara att klicka på länken och bli lika nöjd som jag!

http://jennsiii.blogg.se/

//Sanna, er nöjda bloggare...

Milla Olsson

DU är en helt underbar människa med glimten i ögat och ett underbart varmt hjärta! Hoppas att du får må lite bättre de sista dagarna innan du börjar jobba igen!  LÄNGTAR tills det är du som möter mig på mina morgonrundor till Statoil!

Och vad du än gör, fortsätt att kämpa för din rätt till att få leva ditt eget liv! Kärleken är större än allt annat! LÅT ALDRIG någon trycka ner dig för dina val här i livet för de är endast dina! Och jag tycker i alla fall att du har gjort bra val!

Jag kommer att fortsätta att finnas vid din sida och stötta dig!

Massor med pussar och kramar till dig!!!!!! <3<3<3

Over and out

//Sanna, med Milla i sitt hjärta...

En liten paus för att blogga...

Usch, allt känns mig övermäktigt. Det har knappt blivit något alls vettigt gjort denna helgen. Det innebär att jag nu sliter som ett djur för att kompensera två dagars jobb på ett fåtal timmar. Svetten rinner och jag springer nog mest runt och ser förvirrad ut? Vart ska jag börja liksom? Jag har faktiskt en städlista som jag brukar gå efter. Men den hjälper inte mycket just nu. Jag har inte ens tagit fram den. Så jag plockar lite här, lite där och har ingen ordning på något alls. Jag VILL ha ordning, men i mitt huvud har det fastnat ett panikartat, stressat kaostillstånd. Ett tillstånd som jag inte kommer ur!!! Hur ska jag hinna allt? Det är ju bara två dagar kvar tills min älskade kommer hem. Och av de två dagarna så är jag i skolan imorrn. Ledig på tisdag när han kommer hem. Men han kommer vid halv tolv på förmiddagen och det ger ju inte många timmars fixande mer än att göra sig själv fin. Helvete! Varför har det blivit så här? Varför har jag inte gjort mer i helgen? Jag blir så jävla trött på mig själv så att jag kan spy...

Min bror lånade bilen igår. Han och hans kompisar stod parkerade då polisen svängde inom för att kolla vad de pysslade med. Har inte poliser vettigare saker för sig förresten??? De kollade läget i alla fall. Frågade vems bil det var. Lillis svarade att det var hans systers. Jaha, vad är det för vapen du har bak i bilen, säger polisen misstänksamt.
Bassi:
-Det är min systersons leksaksvapen, du kan kolla på det om du vill?
Polisen tittar misstänksamt på vapnet och säger:
- Mmm, det är nog bäst att vi kollar upp detta.
TJI fick den polisen! Hahahahaha!
Bör man inte kunna se skillnad på ett leksaksautomatvapen och ett riktigt när man är polis???

Johan har pratat om att han vill att vi hyr en stuga helgen som kommer. För lite ensamtid utan barn och djur. Det vore härligt och välbehövt om det blir så. Det blir att kolla in lite stugor när han kommer hem, sen får vi se! Helgen efter det så kommer tydligen en av Johans arbetskollegor med flickvän för att spendera helgen här. Kan säkert bli trevligt. Dock får man ju säkert prata engelska hela helgen. De kommer nämligen från Bulgarien. Och nästa sommar är vi bjudna till hem till dem! Yey, två veckor i Bulgarien hade ju inte varit helt fel! Får hoppas att man har fått ett jobb då bara.

Usch, ja, jag vet, detta blev ett värdelöst inlägg! Om jag känner mig själv rätt så skrev jag detta säkert bara för att undvika det jag borde göra istället!
Så jag får ta tag i mig själv och ta tag i det oundvikliga!

Fröken M, jag hoppas verkligen att din huvudvärk har släppt vid det här laget så att du kan ha lite söndagsmys! KRAM! <3

Elin aka Grynet, jag hoppas att din självförvållade rödtjutsbakfylla försvinner snabbt! Puss i ljumsken! <3

Johan, min älskade, min vackra, den enda för mig! Jag saknar dig otroligt mycket just nu! Jag längtar tills jag får se dig på tisdag och får pussa dig, krama dig och mysa i massor!
Jag älskar dig till stjärnstoppet och tillbaka hundra miljoner gånger!!!
Nu och för alltid, i vått och i torrt och för evigt! PIC in da house! <3<3<3Är det förresten någon som vet var jag kan få hjälp med min bloggdesign???

Over and out

/Sanna, er dammelefant under sängen...


Min dotter blev avkastad från tåget!!!=(

Igår skulle Bella åka till sin pappa. Saker och ting gick dock INTE som planerat!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7764659.ab

Det är ju fan inte riktigt klokt!!!

Hoppas att denna artikeln leder till att det händer något!

Over and out

//Sanna, ert tåg på rälsen...

Framgångsrik eller ej...

Enligt en artikel på Aftonbladet så är min framtid utstakad!

http://www.aftonbladet.se/tema/jobbasmart/article7747286.ab

Jag kommer att vara en glad och kreativ människa utan framgång och med en avsevärt sämre lön än den morgonpigga!
För alla ni (alla ungefär 15=() läsare har väl vid det här laget förstått att jag INTE riktigt klarar av morgnar? Jag går upp, gör vad jag ska och det oftast utan att vara vid medvetande. Jag kan med lätthet haja till i min bil på väg till McDonalds och undra vilken väg jag kör? Trots att jag varje dag kör samma rutt till samåkningsparkeringen. Och varje morgon efter att jag har vaknat till så brukar jag vara dödsimponerad  av att jag har kläder på mig. Och att jag på något magiskt sätt har lyckats att sminka mig i samma veva? Vaknar till gör jag oftast tjugo minuter efter att jag har anlänt till skolan. Det i sin tur innebär att morgonmötets första del går mig förbi och helt plötsligt har jag en nyckel i min hand och ett nummer på vilken maskin jag ska köra för dagen.
Jag skulle så gärna byta det här mot till exempel min vän Elins morgonvanor. Hon är morgonpigg som tusan och det är jag faktiskt lite avundsjuk på just nu.
Idag är jag ledig och skulle få en enligt mig härlig sovmorgon. Behövde inte stiga upp förrän lite över sju. Efter att ha sprungit upp och ner för att väcka lilleman (även han kommer att vara utan framgång) cirka tre gånger så kommer han till slut ner... Hostandes och snörvlande. Alltså sjuk. Hade jag vetat detta, ja, då hade vi som är utan framgång i den här familjen GLATT sovit vidare till åtminstone 10.00! Men nu är vi alltså uppe och dagen kan starta!

Den lediga dagen ska spenderas med städ, tvätt och mys med sjukling. Man har inte samma tid som man har haft innan att fixa och dona. Och hur mycket jag än älskar skolan så blev jag faktiskt lite glad över denna lediga dag. Det innebär att jag inte behöver spendera en hel helg med alla projekt som pga tidsbrist i veckodagarna ska utföras då. Jag fick en dag extra utan slaveri alltså!
Min vardag nuförtiden är kämpig och jävligt tufft ibland. Den innebär långa dagar i skolan med minimalt med hemmatid och pyttetid för att städa, tvätta och allt annat. Jag är ju "ensamstående" i två veckor. När man väl kommer hem så vill man vara med sina barn, bara njuta av dem och hjälpa till med läxor.
Men, haha, nu snart kommer de andra två veckorna! På tisdag får jag hem min älskade! Jag kommer att få komma hem till honom varje dag i två veckor! Ha en vuxen att prata med och få en massa kärlek! UNDERBART och nu känner jag verkligen att det behövs! Det börjar tryta med krafter hos den här superkvinnan kan jag säga! Och då är det skönt att jag snart ska få fylla på "förrådet" igen!

Ursäkta för att det blir så många bilder från min skola. Men det är ju trots allt där jag spenderar det mesta av min tid!=D
En vacker morgon! Tog bilden innan jag hoppade upp och började köra!=)


Och nu har jag kommit igång!


Gräva, gräva, gräva and I LOVE IT!=D


Sååå, mina vänner, de som läser och de jag känner.
Städ, tvätt och mys på G, om jag skriver mer idag får vi se.
Jag önskar er en underbar helg, kanske några öl och en vinbutelj.
Själv ska jag bara vara, inget svårt för mig att klara.

Over and out

//Sanna, er disk i medlet...

Statoilkaffe, cigg och McDonalds...

På morgonen står hon där. Den blivande maskinisten, stjärnan, frostingen på cupcaken... Man borde tro att hon ska avge ett sken av positivitet, lycka och charm! Att det formligen ska sprudla av intelligens blandat av en makalös streetsmarthet som ger hennes redan tuffa och vackra utseénde en ännu bättre vy! Styrka kombinerat med smidighet och en fingerfärdighet som kan ratta vilka spakar som helst... Varje morgon står hon glatt och väntar på att instruktören hon samåker med ska dyka upp! Pigg, vaken, underbar och alert!

Besvikelsen är stor...

För klockan är 6.30 på morgonen och istället för ovanstående möts vi av en halvsovande baglady med tovigt hår på ända. Med en fimpe i munnen försöker hon kombinera handrörelsen för att Statoilkaffet ska hamna i mun och inte på tröjan. Som dessutom är den mer vanliga synen av kaffe på henne. Ofta glöms också fimpen i munnen bort vid lyckat kaffeintag. Hela hennes sätt att röra sig och föra sig påminner starkt om en gravt alkoholiserad före detta sjöman som ständigt gungar på havet i sin båt. I ett försök av ögonkontakt får man se mer av hennes håriga huvud än ansikte och om hon mot all förmodan får kraft i nacken så är det stört omöjligt att ens se att hon har ögon...

Tacksamheten när man ser den bekanta silvriga volvon ägd av hennes instruktör som hon samåker med är stor. Det sista man ser av henne är när hon snubblande och vacklande tar sig in i bilen och det sista man hör är hennes grymtande svar efter instruktörens pigga godmorgon.

OBS! Ovanovanstående brukar starkt dyka upp vid ca 9.00!

Hemma utan några av mina höns, hissen har stannat och mitt hus är inte rött.Detta är maskinen jag kör och delar med en annan elev, dvs, Nisse... Vi ska flytta hela matjordshögen en bra bit kan jag säga! Det är inte jag som kör på denna bild.

Nu, koppla av. Är vansinnigt trött idag...

Over and out

//Sanna, er mat i jorden...


Om konsten att...

...verkar 100 gånger bättre än vad du är... Stig upp i grävmaskinen med ett självförtroende du har lyckats hitta någonstans inne kroppen. Troligen har det blivit över från ett annat tillfälle. Det kan vara så att du faktiskt i det andra tillfället visste exakt vad det var du pysslade med och därför så fanns det nu lite mer i lager... Sätt dig tillrätta och SE UT som att du vet exakt vad du pysslar med! Om instruktören påpekar något du gör fel, skaka oförstående på huvudet och säg självsäkert att du INTE brukar göra på detta sättet, men idag har tummen damp och vill inte ta emot signaler från hjärnan! Lyssna sen JÄVLIGT noga på vad instruktören säger (inte så att han fattar att du lyssnar), gör om, gör rätt... Gräver du ner dig själv med larvfötterna i matjorden så att du fastnar? SKYLL omedelbart detta på maskinisten före dig fast på ett fint sätt! Ja, det är synd och skam att den där Nisse som har varit här i tio veckor inte har lärt sig ett smack knappt. Väldigt trist. Det är så med gamla hundar. De kan inte sitta för det gör ont i prostatan.
Vid upprepade fel med grävmaskinen, skyll på svindel! Varför måste jordhögen vara så stor? Titta, där borta kör ju Kalle och flyttar en liten hög! Kanske bättre om jag assisterar honom? För att flytta en hög till ett annat ställe har jag ju redan lite halvkläm på! Då slipper jag göra fel och behåller därmed mer av det lilla självförtroende jag har kvar i påsen. Om instruktören inte går med på det... Skyll då på kaffebrist och ge över maskinen till Nisse Prostata. Då har du tid att fundera över och gå igenom dina fel (orsakade av andra naturligtvis!), ta en kaffe och studera sedan de andra grävmaskinerna som jobbar!

Dagens outfit:
Sunkigt svart linne
Grå utsliten snobbenmunkjacka
Varselbyxor klass 2
Johans boxershorts
Arbetsskor
Strumpor
Målade svarta lösnaglar(eftersom jag inte är van vid dessa så tog det mig en bra lång jävla stund att skriva detta lilla inlägg)

Chic? Ooooyeeaaah!!!

Over and out

//Sanna, er iris i ögat...

Från a till ö på roliga händelser!

Allemansrätten är till för att utnyttjas! Jag och Johan var på väg till Skara år 2002 för att spendera en vecka på hans morfars gård! Vi hade tidigare sovit i Kalmar i hans pappas segelbåt och körde alltså långt för att komma dit. Det blev sent, så vi körde in på en skogsväg för att övernatta i bilen. Det var jädrarns läskigt! För varje gång vi hörde ljud så tände vi strålkastarna och i stort sett varje gång så stod det ett rådjur framför bilen! Jag kvällskissade INTE alls den gången! Dagen efter fortsatte vi vår resa, men kände att det skulle vara skönt att fräscha upp sig. Sagt och gjort, vi hittade en liten sjö vid en bro. Tog med oss schampo och sånt och gick ner. Spritt språngande nakna, tvättandes och rakandes i sjön kl: 7.30 på morgonen så händer det som inte ska hända. En linjebuss kör förbi på bron med massor av folk!!!! Gud, va vi skrattade!!!

Byxor går lätt sönder i skrevet om man man ska stajla och visa Kung Fu sparkar. Än värre är det om personen (Johan) just vid det tillfället INTE har boxershorts under!

C

D

E

F

G

H

I

I

K

Liftare har man fått höra att man INTE ska plocka upp! Dessa regler följer inte min Johan. Efter att ha kört mig till jobbet en dag så ringer han senare och förklarar:- Jag plockade upp två tjecker på vägen som liftade. Jag tog hem dem och de fick låna datorn! Jag fick två öl som tack för hjälpen! Herregud, säger jag bara, fatta vad som kunde hänt! Galna människa!

M

N

O

P

Q

R

S

Tyska turister kan man hitta överallt! En lördagskväll så satt jag och Johan och myste vid inomhuspoolen i huset vi hyrde och bodde i. Johan skulle ta en tur med hundarna och försvann. Efter en liten stund dyker han upp. Med två personer i släptåg! De två personerna visade sig vara ett tyskt ungt par som åkte runt i Sverige med sin skåpbil och semestrade. Han hade hittat dem vid en rastplats och tyckte att det var säkrare för dem att campa i vår trädgård, hahahaha! Vi underhöll dem rätt bra på natten med öl odyl, trots att de sagt att de var tvungna att gå upp tidigt! Deras husskåpbil försvann inte förrän framåt 16 dagen fter, hihi!

Utomhussex? Tänk då på följande: Se upp vart ni lägger filten! Det kan vara ett myrbo på den tilltänkta mysplatsen... Vid hjälpmedel som motorhuven på bilen? Försäkra er om att det INTE kommer ett pensionärspar i en röd escort! Om det ändå gör det? Släng er in i bilen!

V

W

X

Y

Z

Årjänghistorien har ni ju redan dokumenterad här i min blogg under namnet: Underbart, kärleksfullt och vansinnigt roligt http://silverliv.blogg.se/2010/july/underbart-karleksfullt-och-vansinnigt-roligt.html

Ä

Ö

Denna lista kommer att fyllas i med takten att nya sjuka saker händer samt ifall minnet bestämmer sig för att plocka fram fler galna minnen!=P

Over and out

//Sanna, ert S i alfabetet...


Bloggrensning...

Pga tidsbrist så tog jag beslutet att rensa bort några av de bloggar jag läser. Jag har inte tid att läsa alla. Vilka som plockades bort grundades på kommentarer eller om jag verkligen var intresserad av just den bloggen eller om det bara var ren reflex att titta in där. Och om jag tittade in där av ren reflex, så gillade jag ändå aldrig det som skrevs.
Vissa tog jag bort eftersom jag misstänker att de inte läser min blogg och struntar i mina kommentarer. Efter att ha kommenterat ett antal ggr och inte ens fått ett tecken på att personen har läst det så tröttnar man lätt faktiskt. Jag försöker alltid att uppmärksamma personer som tar sig tid att läsa och kommentera min blogg.
Jag hade väl säkert fortsatt att läsa dessa bloggar. Om tid hade funnits. Och den finns inte.
Nu kan jag koncentrera mig på de viktiga bloggarna istället. Och kanske tiden räcker till att börja skriva min egen lite oftare?
Läser du min blogg och undrar om jag tagit bort din blogg? Då är det bara att kolla mina länkar!

Livet rullar på och det gör det i etthundranittio nuförtiden. Dagarna försvinner snabbt bakåt och blir igår innan jag hinner blinka. Vilket är underbart, men ovant. Det är tiden som blir över som jag inte tycker om. För det blir inte så mycket tid över kan jag säga. Jag går upp klockan fem, kör tio över sex och kommer hem halv sex på kvällen. Då är jag dödstrött efter att ha gett allt på utbildningen. Städning blir lidande och rutiner har fått ge efter grundat på hur mycket tid som finns kvar. Jag antar att jag kommer att skapa nya rutiner så fort jag har kommit in i det hela lite mer. Jag hoppas det i alla fall. Jag är trots allt inte färdigutbildad förrän i mars så jag har tid att vänja mig.
Jag har valt följande inriktningar på min utbildning.
Tunga fordon
Rit och mätteknik
Ballastkunskap
Vägbyggnad
Anläggning
Grävmaskin
Grävlastare
Bandschaktare
Hjullastare/lastmaskin
Teleskoplastare
Får mitt truckkort uppgraderat så att jag även får köra motviktstruck över tio ton!

Bredvid de här praktiska inriktningarna finns det även kurser som jag tar(vissa har jag tagit).
Säkerhet på väg(Kurs klar)
Arbetsmiljö och säkerhet
Hjälp på väg(kurs klar)
Miljöutbildning(kurs klar)
ADR 1.3 för maskinförare
Säkra lyft
Heta arbete

Jag trivs med detta och har jätteroligt! Häromdagen eldade vi och släckte sedan med olika brandsläckare! Det var riktigt spännande! Jag har aldrig ens hållt i en brandsläckare innan! Nyttigt att veta kan jag säga!

Kompisen Dennis släcker! Det är bara han och jag i vår grupp så vi håller ihop rätt mycket.

OJ, just det! Johan och jag hade varit förlovade i 8 år den 31 augusti! Tyvärr fick vi inte fira det eftersom han åkte tillbaka till Norge dagen innan.=( Vi får fira stort när han kommer hem om tio dagar istället! Han har sagt att jag ska få en städerska eftersom jag inte hinner med allt jag skulle behöva! DET mina vänner kommer att hjälpa oerhört mycket!

Nu ska jag ta det lilla lugna en stund. Colin har hållt mig vaken inatt. Han kräkte två gånger så det blev att stanna hemma. Inte roligt alls eftersom jag skulle kört maskin hela dagen idag... I eftermiddag ska jag hem till mor och hjälpa henne att städa inför den stora 50-årsfesten imorgon. Hon har "råkat" bjuda 70 personer. Hon bjöd så många, men var helt övertygad om att långt ifrån alla skulle komma, hahaha! Och nästan alla har tackat ja! Så imorrn blir det fest mina vänner!

Önskar er som läser mitt dravvel en bra dag!

Over and out

//Sanna, er flamma i elden...RSS 2.0