Från a till ö på roliga händelser!

Allemansrätten är till för att utnyttjas! Jag och Johan var på väg till Skara år 2002 för att spendera en vecka på hans morfars gård! Vi hade tidigare sovit i Kalmar i hans pappas segelbåt och körde alltså långt för att komma dit. Det blev sent, så vi körde in på en skogsväg för att övernatta i bilen. Det var jädrarns läskigt! För varje gång vi hörde ljud så tände vi strålkastarna och i stort sett varje gång så stod det ett rådjur framför bilen! Jag kvällskissade INTE alls den gången! Dagen efter fortsatte vi vår resa, men kände att det skulle vara skönt att fräscha upp sig. Sagt och gjort, vi hittade en liten sjö vid en bro. Tog med oss schampo och sånt och gick ner. Spritt språngande nakna, tvättandes och rakandes i sjön kl: 7.30 på morgonen så händer det som inte ska hända. En linjebuss kör förbi på bron med massor av folk!!!! Gud, va vi skrattade!!!

Byxor går lätt sönder i skrevet om man man ska stajla och visa Kung Fu sparkar. Än värre är det om personen (Johan) just vid det tillfället INTE har boxershorts under!

C

D

E

F

G

H

I

I

K

Liftare har man fått höra att man INTE ska plocka upp! Dessa regler följer inte min Johan. Efter att ha kört mig till jobbet en dag så ringer han senare och förklarar:- Jag plockade upp två tjecker på vägen som liftade. Jag tog hem dem och de fick låna datorn! Jag fick två öl som tack för hjälpen! Herregud, säger jag bara, fatta vad som kunde hänt! Galna människa!

M

N

O

P

Q

R

S

Tyska turister kan man hitta överallt! En lördagskväll så satt jag och Johan och myste vid inomhuspoolen i huset vi hyrde och bodde i. Johan skulle ta en tur med hundarna och försvann. Efter en liten stund dyker han upp. Med två personer i släptåg! De två personerna visade sig vara ett tyskt ungt par som åkte runt i Sverige med sin skåpbil och semestrade. Han hade hittat dem vid en rastplats och tyckte att det var säkrare för dem att campa i vår trädgård, hahahaha! Vi underhöll dem rätt bra på natten med öl odyl, trots att de sagt att de var tvungna att gå upp tidigt! Deras husskåpbil försvann inte förrän framåt 16 dagen fter, hihi!

Utomhussex? Tänk då på följande: Se upp vart ni lägger filten! Det kan vara ett myrbo på den tilltänkta mysplatsen... Vid hjälpmedel som motorhuven på bilen? Försäkra er om att det INTE kommer ett pensionärspar i en röd escort! Om det ändå gör det? Släng er in i bilen!

V

W

X

Y

Z

Årjänghistorien har ni ju redan dokumenterad här i min blogg under namnet: Underbart, kärleksfullt och vansinnigt roligt http://silverliv.blogg.se/2010/july/underbart-karleksfullt-och-vansinnigt-roligt.html

Ä

Ö

Denna lista kommer att fyllas i med takten att nya sjuka saker händer samt ifall minnet bestämmer sig för att plocka fram fler galna minnen!=P

Over and out

//Sanna, ert S i alfabetet...


Kommentarer
Postat av: Hanna

Funny :) :)

2010-09-03 @ 10:01:17
Postat av: Fröken M

haha... jag ser fram emot fortsättningen på den listan !! Ha nu en riktig toppen helg !! Många kramar från oss :)

2010-09-03 @ 12:21:57
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

det var faktiskt en lättnad att läsa att så många fler med mig inte känner sig bekväma i offentliga omklädningsrum... jag var litee tveksam när jag stod där i måndags ;)

KRAMAR

2010-09-03 @ 13:18:45
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha..rolig idé! Ser fram emot fortsättningen.

2010-09-03 @ 17:52:54
URL: http://superficialragdoll.blogg.se/
Postat av: Master of Bandit

Tur du inte är vårat J i alfabetet...Jag har en bra på G.. Om en hel stad behöver en sådan och det jättefort kan man alltid låna den dom har i hembyggdsparken..

2010-09-05 @ 13:08:00
Postat av: Fröken M

med tanke på pappan i familjens minst sagt imponerande förråd av fula ord vette tusan om jag ens vill veta vaad Viggo först kommer snappa upp. Jag misstänker att det nästan hade varit en lättnad om det hade varit wild wild west ;)

Kramar

2010-09-06 @ 09:32:59
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Daniel

hehe skoj! bord eoxå göra en sån lista!!!

2010-09-06 @ 11:05:36
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Fröken M

Åh, jag känner igen den där tröttheten trots att jag varken jobbar eller pluggar ! Just nu önskar jag mig faktiskt några timmar ifred... Får man ha sånna dagar ? :) KRAMAR

2010-09-06 @ 18:25:45
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0