Snart börjar allvaret!

http://vfg.se/index.php?page=arbetsmarknadsutbildning

JAG VET VAD JAG SKA BLI NÄR JAG ÄR STOR!

Från och med nästa måndag så kommer jag att börja min utbildning! Det känns helt underbart och superspännande eftersom jag har varit arbetslös så länge. Har man befunnit sig inom industrin så kan man kallt räkna med att det där med att få jobb skulle vara extremt svårt efter finanskrisen. Trots truckförarbevis, plasmasvetsning och cncoperatörs-erfarenheter så kunde jag lätt ändå glömma alla jobb jag sökte.
Så förra sommaren semestervikarierade jag på ett sjukhem. Eftersom jag har jobbat inom vården innan så var det en jobbig sommar. Jag vill ju inte alls jobba inom vården. Jag vill köra maskiner, truck och få lova att bära gula, lysande arbetskläder. Jag vill smutsa ner mig och ta i! Inte behöva bry mig ett dugg om något annat än att utföra mitt arbete utan att det ska involvera att jag är ansvarig för en massa människors välmående. Och inom psykiatrin där jag har jobbat så är det svårt att få till något slags välmående överhuvudtaget hos de boende.

Helst vill jag även jobba själv. Detta grundar sig i att jag behöver ha det på mitt sätt. Dvs, allt ska vara ordentligt gjort. Då passar det mig bra att sitta i en maskin alldeles för mig själv och göra det jag ska. De kommer även att förnya mitt truckkort vilket jag tycker är superbra! Jag ska göra mitt bästa för att hitta ett företag som jag kan förlägga mina praktiker på som i sitt led förhoppningsvis kommer att anställa mig efter avslutade studier.

Så ser mina framtidsplaner ut. Jag hoppas att de kommer att hålla hela vägen ut och göra mig till en mer respekterad medborgare. Jag ska i alla fall kämpa för det!

GO SANNA!

__________________________________________________________________________________

Idag har det än så länge inte hänt så mycket mer än att jag tvättar. En sak i taget, inte stressa ju! Ska hem till mamma och äta middag senare idag. Skönt att slippa laga mat själv! Det gillas skarpt! Imorgon kan det luta åt att det blir att umgås med mammas kusin. Men det är lite väderstyrt det där! Regnar det så känner jag nog ett bättre behov av att tvätta lite fönster och städa lite. Men, men, jag planerar inget speciellt denna sista vecka i frihet! Bara ta det som det kommer och glida rundor! Och så är det ju underbart nog Festivaldax i stan från och med imorgon till lördag! Så skönt när det händer något i den lilla Hålan!


Så här ser det ut när man försöker att läsa!=)

Till min egen besvikelse så har jag inget mer att skriva faktiskt. Så jag tänker ta en tur ner till tvättmaskinen och sen vidare upp för att aktivera lite kaffe. Kanske, bara kanske ska jag påbörja min nästa bok, Jo Nesbø´s Frälsaren...

Får man hälsa?
Då vill jag hälsa till den sötaste feminist jag vet!
Hej, Elin!

Over and out

//Sanna, ert gräv i maskinen...

Kommentarer
Postat av: Bara Jag

Undrar just hur avslappnad kissen som hänger på kanten känner sig???Lycka till med utbildningen - jag drömmer i hemlighet om att bli långtradarchaufför.....

2010-08-10 @ 13:43:02
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: molle

go for it Sanna.Du e en riktig tuffing ju!!Vad du än läser som är av intresse för dej kommer du att klara av galant och jag vill bara önska dej lycka till med studierna.Är glad för din skull! Kram :)

2010-08-10 @ 13:44:17
Postat av: Fröken M

haha... härligt med sällskap ;) de fyrbenta vännerna är oftast de bästa !!

haha... ja, nu har jagg i alla fall lärt mig svara och lägga på luren. Har jag tur lyckas jag även knåpa ihop ett sms oxå, men mycke mer än så är det inte... Kram

2010-08-10 @ 16:24:25
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Det är du nog tyvärr inte ensam om ! Vår badrumsvåg är bara min vän om den visar under 60 kg... :/ kram

2010-08-10 @ 16:40:19
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: FLOOSAN

Oj och jag som bara kan känna att två katter är för många i bland hihi underbar bild. Kul att du funnit din passion i livet, lycka till med utbildning!

2010-08-10 @ 19:20:17
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: N O V I T E L L

Gillar att läsa din blogg.... o kommer bli så stolt över när jag kommer se dig i din lysande gula/orangea overall m alla reflexer.... lav U cuz <3

2010-08-10 @ 22:02:16
URL: http://novitell.blogg.se/
Postat av: maria

Det var inte få missar där inte :)

Är alla dina ?Må så gott !

2010-08-10 @ 23:40:53
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Fröken M

haha... jag kan lova att jag kände mig rätt dum efteråt och hade jag vetat bättre reedan i affären hade jag köpt fler skedar ;)

Nu bakas det kladdkakemuffins med mashmallows här hemma, vad händer hos dig? KRAMAR

2010-08-11 @ 09:10:18
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

fy för flygfän ! Vi har faktiskt sovit hela natten och till efter 7, 3 nätter i sträck nu så jag gissar att viggo gillar nya sängen. Jag gillar de nya sov vanorna och ser klockan 7 på morgonen som en härlig sovmorgon ;) Kram

2010-08-11 @ 10:37:31
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Godmorgon, för idag kör vi en tidig sådan hemma hos oss... ( eller ja, man och hund sussar som vanligt sött medan viggo och jag varit vakna en timme !? )

Reegnet öser ner i karlstad även idag och jag ser fram emot en inne-dag. Kanske lite kökspyssel och en film :) KRAM

2010-08-12 @ 06:54:40
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

11 st - jiiises =) Jag som tycker det blir mycke hår efter bara teddy ;) Hoppas ni får det super kul !!! partajja lite för mig me !! Kramar från oss =)

2010-08-12 @ 15:44:19
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Vi ville bara önska fröken Sanna en härlig fredag och en trevlig helg !! Kramar

2010-08-13 @ 13:29:30
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag håller alla tummar och tår för att du ska få nå dina drömmars mål. Och ingen, ingen skulle kunna se sexigare ut än du i varselklädsel. ;-P

2010-08-14 @ 09:34:37
URL: http://superficialragdoll.blogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0