Tipp, tapp, tipp, tapp....

...tassa runt på tå. Det är vad de flesta i din familj gör för dig. Och i enstaka fall, i mitt fall, så tipp tappas det ännu värre. Scchhhh, inte göra pappa på värre humör. Sssscchhhh! Inte reta upp pappa mer nu. Enstaka frågor på snällt och kärleksfullt vis. Enstaka saker att säga som ska få dig att må bättre. Enstaka små bekännelser. Bekännelser att jag ser upp till dig pappa, se mig pappa, jag älskar dig pappa! Jag är på din sida. Men, du är inte på min sida. Jag vet inte egentligen vems sida du är på. Mer än att du är så långt ifrån denna sidan du kan. Men det står alltid lika klart för mig trots att jag inte vill. Något hos mig måste reta upp dig. Något tycker du inte om. Och det är sååå jobbigt, Så jävla jobbigt att behöva vara i din närhet! Sååå jävla jobbigt att du har en annan attityd gentemot mig än mot de andra av oss.

När till och med andra efter alla dessa år märker.

När jag var liten var jag säkert jobbig. Men inte jobbigare än andra skulle jag tro. Och du skrek och du skällde och du fick minsann en att veta att man levde. Och vissa gånger till att veta varför man inte borde. Antagligen mådde du inte bra själv. Det vet man ju nu. Nu är man vuxen.

När jag var tonåring var jag verkligen jättejobbig. Jag hade mina egna anledningar. Såna jag inte kunde rå över. Och när man var tonåring var man väl fortfarande barn? Jag sårade säkert många.

Jag är vuxen nu. Vad har jag gjort som har sårat dig så mycket? Vad har jag gjort som får mig att krypa ihop i din närhet som en ballong vars alla känslor satt på skinnet utanför och du vore en nål alltför nära? Vad är det som gör att jag blir rädd av att du ska vara i närheten och dra i mina nerver som en marionett?
Det är känslan av att känna sig värdelös. Att vara någon som är avskydd.

Jag blir så jävla fan äckligt trött på dig!!! Och jag vet snart inte vad jag ska göra!?!? Och det har inte bara med mig att göra just nu!

SKRIK INTE PÅ MIN SON! SKÄLL INTE PÅ MITT BARN!

JAG har uppfostrat honom på ett annat sätt. Jag har uppfostrat min dotter på ett annat sätt! De är inte vana vid att få skit för att de rör sig, för något du tycker är fel, för att de råkar göra något orätt ibland. Och då menar jag i första hand min son. Han är så snäll. Han är jättebra på att förstå nej. Han är duktig. Men, han är bara 6 år gammal. Och när han gör något dumt.
Då räcker det med att säga till honom. Då förstår han.

Snälla, pappa, snälla. Sök hjälp. Det är inte bara JAG som tycker att det går överstyr.
Jag vet att du alltid ställer upp om det går. Jag vet att du finns där. Men måste det vara suck, stön och fyyy fan nuförtiden innan man får den lilla hjälpen?
Och jag är ändå den som ber dig om minst.....

Pappa, snälla.... Jag orkar inte detta mer.

Over and out

//Sanna, din nål i stacken...

Dagens...

...ROS till min vän Linda och hennes familj för att de äntligen har fått sitt hus! Och till Hanna med familj för att de har fått sålt sitt! Ibland har jag bra ideér minsann!
...RIS till alla de som lyckas få mig att känna mig värdelös! Jag är inte det och borde inte ta åt mig.
...KONSTIGHET:
Konstigt och konstigt. Men måste jag verkligen vänta in i sista minuten med vissa saker? Kan jag inte bara få vara lika superduktig som andra jag känner? Och inte känner irl.... Och så klart alla andra superduktiga människor som är bra på att ordna sina liv så fint som jag INTE känner alls, men jag vet att de finns.

Om konsten att hålla sig still...

...när man lyssnar på musik på busshållsplatsen.

Där kommer den, den där smygande ryckningen, det lätta stampandet, sjungandet i huvudet, men, ååh, måste vara still! Det rycker i varenda dansnerv jag har, känner hur jag bara vill skita i att jag står på en busshållsplats!
Jag vill bara dansa loss och sjunga högt! Men, åååh, nej, det får jag inte. Och när man inte får så blir det värre! Känner hur jag i alla fall måste hålla takten med någon kroppsdel och det måste vara så att det INTE syns.
Så, jag stampar med foten diskret inne i skon... Och fnissar lite.
För i mitt huvud så utspelas ett scenario, ett där jag använder trottoaren, till allas förvåning, till discogolv! Jag slänger med armarna, skakar på rumpan och sjunger högt och falskt! Och alla bilar stannar och stirrar. Och de tre asiatiska tjejerna som också väntar på buss 534 gapar och glor så att ögonen nästan trillar ut!
För det är så musik gör med mig! Jag kan knappt kontrollera mig!

Väl på bussen kommer lättnaden. Längst bak sätter jag mig. Där är inget folk som kan se mig. Så jag stampar med foten i takt med musiken och låter kroppen gunga och mimar med till texten... Sååå skönt. Och när bussen har släppt av mig hemma. Då kan ni ger er fan på att jag ska dansa OCH sjunga FÖR INGEN kan se mig i mitt slott!!!

Imorgon kl:10.00 ska jag göra något jag aldrig förr har gjort. Jag ska göra något jag har dissat min syrra för att slänga onödiga pengar på.
Jag ska skaffa mig naglar. Hur går det till när man får nya naglar? Gör det ont? Vad ska man ha förväntats att göra innan man kommer? Förutom att rensa de kanske... Och vad menas med naturlig look? Jag har då aldrig sett någon med uppbyggda naglar som har sett naturliga ut i alla fall. Vad ska jag ha på mina naglar? Jag vet ju inte alls vad man ska ha. Jag hoppas att min vän som ska göra det hjälper mig att komma fram till något riktigt fint. Jag brukar ha långa naglar, äkta vill jag tillägga. Men just nu är de obefintliga och vi ska ju på bröllop på lördag. Då vill jag vara extra fin...

Igår skövlade jag vår äng! Och det tog sin tid, oj, oj, oj! Har ju regnat hur länge som helst så det hade verkligen fått tid på sig att växa. Jag och Colin byggde även en liten eldplats till J. Han är ju fanatisk när det gäller att elda den människan! Börjar misstänka att han möjligtvis kan ha varit pyroman i sitt förra liv. Kan det måhända varit han som satte fyr på Umeå 1888? Hela staden brann ju ner. Det var ju en stooor brasa om man säger så.


På denna bilden kommer inte ens hela gräsmattan med=/


Inget i jämförelse med Umeå, men han får nöja sig, hihi!

Öj, öj, öj! Resan börjar närma sig och jag har inte fått ett skit gjort här hemma. Varför i helvete måste min latgener kicka in just nu? Väldigt oplanerat och dumt tycker jag, arrgghh! Kom igen nu dåååå! Ja, eller, nej, inte just nu. Nu skriver jag ju här och det är ju faktiskt viktigt! Känner för att skriva just nu ju. Och en bra sak har jag faktiskt gjort idag! Jag har armbågat in min stackars bil på verkstad! Var på väg till Tingsryd i fredags. I en omkörning börjar hela bilen skaka så jag kör in mot kanten. Bredvid bakre däcket ligger en bult. Som är av på mitten! Och de tre andra bultarna var superlösa! Iiih, fram med fälgkors och spänna så gott en liten klenis som jag kunde. Väl i Tingsryd fick Maxe spänna ordentligt till mig. Något säger mig att man INTE ska köra till Arvika med bara tre bultar på ett däck. Så jag ringde Mekonomens bilverkstad och lyckades få dem till att ta emot Hyndan. Hoppas att jag får tillbaka henne idag.


Colin, Hyndan och jordgubbar!=P


Inför Arvikaresan har jag gjort ett dokument. Där det var planerat att jag skulle skriva in allt som skulle packas med och allt som skulle göras. I detta dokument står det i dagens läge endast två ynka saker.

Ficklampa

Fiskesaker

I detta huvudet står långt mer än dessa två saker. Och de ska överföras till dokumentet. Jag som älskar planeringar. Kan det vara mitt kärleksberusade tillstånd som gör allt lite mjukt och luddigt nu? Jag är ju så fantastiskt kär och förväntansfull nu så att det inte är klokt. Efter åtta år med samma människa och fortfarande kan han ge mig spagettieffekt på benen, pirr i magen och förvirrat allmäntillstånd. Ååååh, denna underbara människa. Åååh, denna lycka! Och all denna kärlek!Mosters mysunge!


Älsklingsungar! <3

Igår var grannen här för lite korvgrillning! Med sig hade han min älskade lilla gudson! Min kusin tittade förbi med sin valp och hon var snäll nog att ställa upp på att komma hit och vattna mina plantor när jag är borta. Litenbror ska ju passa hus och hundar. Men jag känner till hur han fungerar och tvivlar på att han hade kunnat hålla mina älskade plantor levande. Det har varit ett av mina största orosmoment inför resan så det känns skönt att slippa tänka mer på det. Hade först tänkt att min pappa skulle köra ut här och fixa med det. Tills min mamma förklarade på FB chatten så här: Antingen kan de torka ihjäl i Bassis vård eller så kan du låta pappa vattna ihjäl dem. Det är bara att välja!
HJÄLP! Inget av det, tack!


Nene, nu ska jag se om jag kan få ihop ett gäng för att hjälpa till att ordna med städningen. Sååå om någon av er ser motivation, lust och vilja så kan ni väl säga till dem att jag har bett dem komma hem!

Over and out

CD 1, bara eeeeen dag kvar sen drar jag!!!<3<3<3

//Sanna, er bult i däcket...

Hoppsan!

Arvikaresan närmar sig med stora steg! Nu är det bara fyra dagar kvar och jag kan ju definitivt säga att jag börjar att känna mig superstressad, iiihhh! Och förväntansfull! Kommer att kännas fantastiskt underbart när man väl sätter sig i bilen och kommer iväg!

Det har inte hänt så mycket himlastormande saker i mitt liv faktiskt! Därav dåliga uppdateringar. En annan sak är att jag måste ha inspiration och faktiska saker att skriva när jag skriver bloggen. Jag kan liksom inte bara ordbajsa på order... Så man kan väl egentligen säga att jag i skrivande tillfälle faktiskt saknar den där lilla blogg-glimten som jag brukar ha. Då gör jag som jag brukar göra när det händer... Jag visar helt enkelt lite bilder! =P


Så här fin var Bella på avslutningsmiddagen! <3


Colin och förskolefröken Agneta.=)


Studenten Robin!


Goa Oscar! Tillhörande Hanna och Johan.=)


Dagens middag! *fniss*

Idag fick jag äran att passa min fina vän Hannas barn medans hon och hennes man var och handlade.=) Söta och helt underbara är dem att ha med att göra! Fanns ingen anledning att vara nervös som jag faktiskt var i början! Passar dem gärna fler gånger!

Nästa vecka lär bli stressig och gå jävligt fort har jag en känsla av...

Nu ska jag snart mysa ner mig i soffan med min underbara son och titta på Råttatouille!=)

Over and out

//Sanna, er panering på fisken...

Är jag inte värd mer?

Alla andra får födelsedagar, mammadagar, speciella dagar firade...

Ledsen, men jag är nog inte värd besväret tydligen.

Jobbigt och kort för min del blir detta...

För några har nog missat mina senaste år. Och som idag (när jag läser lyckliga kompisars bloggar) kommer jag sorgligt nog på det.

Och ändå kämpar man för att andra (vuxna) ska känna sig speciella.

Jag är 31 år gammal och ingen kom på att göra något kul av (så Emma, oroa dig inte) min 30-årsdag.
Jag älskar alla slags firande av olika sorter, och dessvärre också och egoistiskt, mina egna firande.

Och de har jag inte upplevt på ett antal år. 

Nej, jag fylller inte år, nej, inte mors-dag, nej inget annat heller.

Och det räknas INTE att tvinga in sig hos sin mamma!

EYYYY!!!! Jag valde inte detta, jag valde inte osynlighet, jag valde inte.... För jag ville mer....

FUCKING over and out...
Och mer finns inte............................


Dagens...

...ROS till de som läser min blogg! Och ni som kommenterar ger mig inspiration! <3
...RIS till cyklister som cyklar rätt ut på övergångsställe! LED CYKELN!
KONSTIGHET:
Den senaste tiden har jag faktiskt känt mig förföljd! Min hjärna har nog kokat över i en konstig paranoia?
Jag var och storhandlade med Colin på City Gross i Höör häromdagen. En bit in i affären dyker helt plötsligt en gubbe upp. Ingen korg, ingen vagn, inte en enda matvara! Och var jag än gick så dök han helt plötsligt upp på de mest skumma ställen. Utan varor... Vid ett tillfälle kunde jag svära på att jag var förföljd! Jag hade nämligen kommit till slutet av affären och där såg jag honom. DÅ upptäcker jag att jag glömt ngt i början så jag går tillbaka hela vägen och VIPS! Samma gubbe UTAN varor! Mycket skumt!
Och idag ställde jag mig i början på busshållsplatserna på stationen för att se om min bror skulle komma med bussen. På en bänk sitter en udda tjej med glasögon och tittar konstigt på mig. Jag går till bussarna i mitten och står där en stund. Då kommer tjejen och sätter sig där? Va fan? Så jag går längst ner vid de sista bussarna OCH TRO FAN ATT hon kommer och sätter sig där då!!!
Min bror kommer inte så jag går tillbaka till bilen, sätter mig ner och spänner fast bältet, tittar upp... Och jaaaa, ni har så rätt så!!! Samma tjej kommer gåendes på trottoaren och passerar min bil!
Kan det vara Aliens som har satt span på mig?


Lunarstorm stänger ner...

Lunarstorm hängde jag på i många år... Nu är det dags för sajten att stängas ner så jag har varit inne och plockat bilder jag ej längre har kvar på datorerna.

Har även varit inne och kopierat ner alla mina gamla dagboksinlägg därifrån!

*fniss* Det var MÅNGA år sen, men jag tänker i alla fall lägga ut fyra stycken åt gången här då och då!

OBS, som sagt dessa inlägg är daterade så det är inte nutid!

Dagbok från Lunarstorm

 

 

Vårens första frukost ute!

Mån 12 apr 2004 13:06

Övrigt, 18 läsare totalt

 

Så, nu har vi ätit den första frukosten för i år ute på balkongen! Det var mysigt och varmt! Nu ska Micke åka hem *snyft* Men vi träffas juh snart igen!

En kompis till Johan ringde o undrade om vi ville va med o grilla i eftermiddag..
Åh, jag e så glad att det snart e sommar!

Kram till alla!!!!!

Over and out!

//Sanna, er spindel i nätet...

 

 

 

*Idag e det synd om katten*

Ons 14 apr 2004 11:09

Övrigt, 34 läsare totalt

 

Idag ska Oliver till veterinären och kastreras... Förlora sin mandom o bli yr i pannan. Oj, va vimsig han kommer att va ikväll. Hehe, hade han vetat vad som ska hända hade han nog gömt sig fortare än fan.
Isabella ska till Ralle och vara där tills på söndag, det blir tomt... Men, hon e juh inte bara min! Hon e så söt det barnet!
Colin fick sin första smakportion igår och det gick inte så bra! *skratt* Han undrade vad det var han fick i munnen och grimaserade vilt för att sen spotta ut det! Men det gick i alla fall bättre idag. Han spottade inte ut lika mycket!
Jag, ja jag tvättar o står i... Trist eftersom det e så himla fint väder!

Oxå hälsningarna:
-Jag älskar min underbara familj över allt annat!
-Kram på dig, min bästaste vän, Micke!
-Pössen på dig, Jojjo!
-Heyye, baby, spanky, spanky, Jenny!
-Hej, Johnny, kram på dig och lycka till med flikkan!
-Honk, honk, work that muscles!
-Njut, Oliver...så länge du kan*tycka synd om*!

Vill förresten hälsa till två som brukar läsa min dagbok!
-MizzFantasy, hej, hej, gumman!
-Blackwinged, hej hopp, krama Midden!

Over and out!

//Sanna, er hängmatta bland träden...

 

*suckar djupt och länge*

Mån 26 apr 2004 12:52

Övrigt, 33 läsare totalt

 

Sanna har ingen energi, Sanna har ingen ork, Sanna är grinig, Sanna vill inte.....

Sanna har för fan en dålig dag!

Sanna är jobbig för hon pratar om sig själv i tredje person, så sluta Sanna...

Sååå, nu har jag slutat med det.... Nu tänkte jag börja skriva nåt personligt om mina känslor o tankar, men jag ger fan i det...

Hur kommer det sig att jag som är flera ska börja jobba på ett hem för psykiskt sjuka så som schizofrena? Det ska väl gå bra! Näää, det går inte bra! Äh, lyssna inte på henne, hon har fel och är alltid så negativ!

Snälla, negativa Sanna, plocka fram min positiva Sanna... Jag e trött.....

Vi, hahaha, har i alla fall min underbara familj, förutom Johan just nu för han e jag grinig på för att han har ett liv utanför detta hemmet!

Mamma älskar er, Isabella och Colin! Ni är mina små solstrålar för alltid! Extra puss på min lilla Ella Bella för att hon e sjuk och har vattkoppor!

Over and jävligt mycket out...

//Sanna, Sanna och Sanna....

 

 

Jobba....

Lör 29 maj 2004 09:52

Övrigt, 19 läsare totalt

 

Ja, nu har jag som sagt börjat jobba... Och Johan är hemma med barnen. Känns väldigt konstigt eftersom jag inte har kontroll på precis allting..*suck* Jag har juh rutiner som ska följas hemma. Och Johan kommer att hitta egna som passar honom... Jaja, nog med gnäll. Bella och Colin kommer att ha det kul i sommar i alla fall. Jag har juh tyvärr inte körkort så jag kommer ingenstans! Wiiiieeee! Apropå körkort så har vi bytt bil med en vän! Vi är numera ägare till en Bmw 540 Touring med V8motor! *älska* Bilen är svart och mäktig och är därför döpt till Black Pearl! Vår förra bil, en Renault Clio Energy, är numera döpt till...Clittan! *asg* Ja, Max e allt bra skum, men go! Nu är sonen min lite grinig!
Vi skulle ha åkt till Åhus idag, men med tanke på vädret så blir det nog INTE så.. *suck* Dumma väder! Det var juh någon som sa till mig att det skulle va riktigt sommar väder??? LÖGN! E det juh knappast! Oooops, nu gnällde jag igen!

Hoppas att alla får en skön helg i alla fall, nu ska jag kramas med Colin!

Vänner:
CuddlyMickeboy- I love you, my dearest friend...
Grabne- Finns ingen sötare, gulle dig!
Soulpriest- *tycka om*
SeLuNa- Rena rama godingen juh!

Alla som läser som jag känner:
- Kram på er alla och ha en häääärlig helg!

//Sanna, er dressing på burgaren....

 


 
*fniss* Som sagt, detta var ju några år sen!
Lägger även in lite bilder från den tiden!


Colin liten=)


Bella liten=)


Sanna, ung...(Dock några kilon tyngre)Nu ska jag gå och vila en stund! Var som vanligt uppe för länge inatt!=(

CD <3 8 dagar kvaaar!!! *längta*
CD =) 1 DAG KVAAAR!

Over and out

//Sanna, ert mögel i osten...

Den där Sanna(fast utan spermiefrisyr=P)

Den där Sanna har haft bloggen omedvetet vilandes pga underbart väder.

Den där Sanna letar sig då genast ut tidig morgon till sin oas, trädgården.

Och den där Sanna värgrar sedan gå in förrän sena kvällen!

Väderprognos, tisdag den 8 juni 2010... MULET!=(

Massor av mysbusigt har hänt under förra veckan som gick! Helgen var fantastiskt rolig och vädergudarna var på vår sida!

Hmm, lite bilder får tala för vad som har hänt!


Tuff brud!=P

Bella skulle åka på klassresa till Gotland tidigt på onsdagsmorgonen så därför blev det lite shopping på tisdagen då hon saknade vårjacka och bikini... Detta inhandlades och naturligtvis blev det en go fika på stan samtidigt! Vi hade jätteroligt och mysigt och damen visade sin allra bästa sida och tacksamt nog så kom vi faktiskt överens hela dagen!

Min bil har varit en riktigt jobbig jävel att ha att göra med! I inbromsningar så har minsann Hyndan skrikit och fört liv! Pinsaaaamt som fan inne i stan! Problemet skulle ju då lösas med nya bromsar som lillebror skulle montera dit.
Efter monteringen av beläggen så kvarstod problemet!!!
Grrrr!
Då upptäcker vi att bromsskivor och bromsbelägg bak ÄR TOTALT SLUT och har därmed gjort sitt!
Bara att beställa hem från Mekonomen då alltså...
Alltså kom sakerna på torsdagen...


Lillebror bearbetar Hyndan...

Att få bort bromsskivan visade sig vara ett projekt i sig och slutresultatet var att allt det gamla fick monteras på igen! Klockan blev för mycket och Colin skulle hämtas i skolan!
Grrr!
Som om inte detta var nog så upptäcker jag att de nya bromsbeläggen INTE ser ut som de gamla som sitter på??? De är ju specialbeställda???

*ring, ring*
Mekonomen:
-Ja, det är Anders på Mekonomen.
Sanna:
-Ja, hejsan, mitt namn är Sanna och jag vill att du kollar upp en sak på detta regnumret, FGR 331, tack.
Mekonomen:
-Javisst, vad är det du vill att jag ska kolla upp?
-Jooo, säger jag, jag vill veta hur många olika bromsbelägg bak det finns till min bil?
Tyst en stund...
Mekonomen:
-Ja, hallå? Det finns två olika belägg.
Sanna:
-Jasååå, mm, det säger du? Nu är det så att jag har varit hos er för att hämta beställningssaker och upptäcker nu att de ni har gett mig INTE är samma som sitter på min bil???
Mekonomen:
-Ja, alltså, det vet jag ju inte, det måste vara min kollega som har tagit emot din beställning...
-Jaha, jaaaa, men tycker du inte att det är er plikt att säga till en liten okunnig tjej som mig att, hej, gumman lilla, här finns två olika, VILKEN vill du ha??? *Sanna börjar tappa tålamodet*
-Jo, ja, jag förstår inte varför min kollega inte har frågat dig detta?
-Neeeeeej, det kan ju kännas lite trist, så nu vill jag att DU garanterar mig att det inte finns FLER sorters bromsskivor nu också!!!
-Nej, det borde det inte finnas. Eller vill du att jag kollar upp det?
Sanna högt som fan:
-HELST, GRABBEN!
Tyst en stund...
-Nej, det finns bara den sorten. Vi har inte de andra bromsbeläggen hemma, men kan ha de till dig imorrn bitti?
-Som sagt, grabben, HELST!

Så fick man alltså vänta en dag till för att få en tyst bil! *suck*

Fredag:
Yey, äntligen dags för bilmek omgång två! Hämtar belägg på mekonomen, hämtar Litenbror i Finja och åker hemåt mot Tormestorp!
Där det INTE går så bra!
Grrrrr!!!!
Bassi ringer sin kompis och vi får lalla rundor en timme i väntan på honom.
Under tiden så tar Bassi fram ungarnas fyrhjuling för att lattja lite.
Äntligen kommer Abris, kompisen. Han tar en hammare, slår hårt några ggr och vips trillar den gamla bromsskivan av! YEEESSS!!!!


Litenbror, minutrar innan den hysteriskt, förlåt, roliga olyckan!=P

I pauserna från bilmek så testade Bassi att köra lite fyrhjuling! Första gången körde han rätt in i buskarna! Då hämtades min mobil och tur som man har så hände detta när man filmade! Bassi vurpar rejält och blir släpad!
http://www.youtube.com/watch?v=mCPNrkhCL94

Hahahahahahahahahahaha!!!!

Fredagskvällen spenderades med bio (SATC2) och middag på Infinity! Jag och lillasyster firade att mamma har tagit examen och numera är undersköterska! Mycket mysig kväll!
Ännu mysigare blev den vid 23.45 då min älskade unge äntligen kom hem från klassresan!
Colin sov över hos sin kompis.

Lördagsmorgonen stiger jag ur sängen 8.00... Råkade då öppna mina ögon och skåda solen! Då vill man INTE ligga kvar! Upp och ut i trädgården! Vid ca 9.00 fick man sällskap av grannen och Tussie!
Vi bestämmer att vi ska grilla på kvällen, hemmagjorda hamburgare, mums! Hans dotter och hennes sambo ska också komma så då kan vi fira att Roffe har tagit examen och nu har titeln Programmerare!
Dagen är varm och jag har ingen bikini!=( Poolen är klar att användas och jag är supervarm! Så jag går upp för att väcka dotra min för en tur in till stan för att inhandla bikini... På HM träffar vi på älskade vännen Linda och hennes sambo. Ooooops, då slår det mig att hon och jag har ju för fansiken bestämt att vi skulle ta en fika denna dag!
Sååå, en fika på Centra blir det! Myyyys!!! Och en sån fin mage har hon! Liten bebis som bor där ju! <3


Bada är skönt...


Och sola förstås!

Efter att ha avnjutit goda hamburgare ska Johanna och Benne ta bussen tillbaka till Bjärnum. Tror de. Så blev det INTE!
För under de två år jag har varit granne med Roffe så har han inte gjort annat än att sitta i sitt hus på helgerna eller umgåtts med mig. Så jag tycker att vi ska fira honom med en runda biljard på Q-Bar och så blir det!
Så efter mycket stress för att alla ska fixa sig inför en kväll ute och utlånande av kläder till Johanna så bär det av mot stan för lite roligt!!!
En mycket trevlig kväll!


Jag och Johanna=D
Moi!=)

Söndagen spenderades med bad, bus och sol nere vid Finjahavet, heeeela dagen lång och avslutades med korvgrillning i trädgården med grannen!

Eftersom vädret är så pass dåligt just nu, så har jag förutom min blogg att sköta, även ett hem som har försummats!
Det ska jag ge mig på nu!
Och, ja, jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva här! Har ju upptäckt att det finns en del av er som saknar min blogg när jag inte har uppdaterat!
TACK för att ni läser! KRAM!

Förresten! Jag har ju en sak till att berätta! Det blir en extra natt ensam med min älskade eftersom vi åker redan på torsdagen! Jaaaaaaaaaa!!! Myyyys! <3<3<3

CD <3 9 dagar kvar tills minisemestern i kärlekens tecken!
CD =)2 dagar kvar, bara 2 tills sommarlovet, jaaa!!!

Over and out

//Sanna, er badboll i poolen...

Dagens...

...ROS vill jag ge mina underbara barn, Isabella och Colin! Tack för all glädje och kärlek som ni ger mig! <3<3<3 Mammas älsklingar!
...RIS vill jag ge vädergudarna för att skämma bort mig med sol för att sen regna på mig! =(
...KONSTIGHET:
Jag äger ju då en vacker mobiltelefon och har på den ett surfabonnemang! Fine, gytt, tufft, passar mig som hatar att prata i telefon!=)

Men varför i helvete sitter jag i soffan, 2 meter från datorn och kollar Facebook? *fniss*

Är det lathet eller älskar jag min nya mobiltelefon?

Dagens...

...ROS till bloggaren Carola och hennes dotter Sanna! Kämpa på!
...RIS till alla kvinnomisshandlande skithögar!!! Måtte någon utöva sin feghet på er! (tänker på ovanstående rosmottagare. Carolas blogg finns under mina länkar)
...Konstighet:
Jag lämnade mitt hjärta i Helsingborg för att han skulle ta bussen tillbaka till Norge...
Under hela hemresan så regnade det. Konstigheten ligger i att jag hade vindrutetorkarna på för fullt... Men jag kunde inte se en enda bil på vägen som också hade det???

Jag har bara regn hos mig?

Max och Bandit!

Bandit: Hallå där, vad har du där?
Max: Ben and Jerry´s glass.
Bandit: Jag får smaka?
Max: självklart!
Bandit: VA? Får jag?
Max: Japp... Men du får vänta tills jag är klar så får du det sista i byttan..
Bandit: Sweet!! Fan vad du är bussig!!
Max: Så, vassego!
Bandit: Ameeeeeeeen!!!! Jag når ju inte ner till botten juuuu!!!
Max: *fnissa*

 

Bandit: Hallå där!!! Vad har du som luktar pizza? PIZZA!!!!
Max: Ja, men den är min...
Bandit: Ååååååh... Den som ändå hade en lite kant pizza att tugga på... Så man slapp vara så hungriiig....
Max: Du har mat i din skål...
Bandit: Amäh... Ser du inte hur svulten jag är.. Mina revben syns ju nästan...
...Max: Du har mat i din matskål!!
Bandit: Schyyyyysta?? Bara en liiiiiten bit.... Bussiga?
Max: *sucka*


Bandit: Jag är ingen ko!!! *smask, tugg, smask*
Max: Jo. Du är vit med bruna fläckar och ÄTER GRÄS!!!


Bandit: Jag vet... -Du tar denna bollen *släppa* och kastar den... -Så hämtar jag den så fort jag kan...
Max: *sucka*
Bandit: Kasta bollen, kasta bollen, kasta bollen, kasta bollen... MEN KASTA BOLLEN DÅ!!!!
Max: *kasta bollen*
Bandit: DU KASTADE BOLLEN!!!!!!!!! *springa, kuta, lubba, skutta, hitta bollen, snabbar tillbaka* Kasta bollen,... kasta bollen, kasta bollen, MEN KASTA BOLLEN!!!!!!
Max: Deja vu...


Bandit: -Jag vill ha chips.
Max: *tugga, smaska, tugga, IGNORERA*
Bandit: -Ge mig ett chips!
Max: *tugga, smaska, tugga, IGNORERA*
Bandt: Ta hit ett chips!!!!!!
...Max: Amäh!!!!!! *sucka*
Bandit&Max: ´*tugga, smaska, tugga, samförstånd* GODA CHIPS!!!


Sebbe: Du måste banta Max... Du vet att det billigaste och bästa sättet för dig att få bättre drag i bilen är att plocka bort 100kg va?
Max: -Vad väger du???
Sebbe: 89kg..
Max: Då har jag bara 11 kg kvar att plocka bort då!!

Bandit: *slicka, slafsa, smaska*
Max: Vaffan... Måste du sitta precis bredvid mig när du slickar dig själv i skrevet?
Bandit: *SMASKA; SLICKA, SLAFSA* -Du är bara himla avundsjuk!!

Bandit: FAN DÅ!!!! Måste du göra så?? Det är inte roligt längre... Det kommer aldrig gå ur!
Max:*asg* Skyll dig själv när du går och lägger dig under täcket i mitt knäveck...

Bandit: -Åååhopp!!!! *ramla, falla, rasa, trilla, snubble ner för soffan*
Max: *fnissa*

Bandit: -Ååååhopp!!!! *Springa, halka, snubbla, hoppa NÄSTAN upp till soffan*
Max: *gapskratt*
 


Radarparet...


På Best Western Hotel Årjäng‏ i Värmland så...

......ska det mysas för fullt

......ska vi busa och snacka skit

......ska vi sitta i baren och ta en öl

......ska vi bara vara......

 

Behöver jag berätta att jag längtar?

 

Den 18 juni tidigt på morgonen så tar jag min Hynda och mitt kvinnliga sällskap som kommer att fungera som vägvisare och kör glatt mot Arvika... Jag hoppas dock att min skrangliga Hynda och min vägvisare är i skarpt läge!
Dvs, inga fel på bilen, inga punkteringar, inga olyckor, bara raka vägen!
Dvs, inga missvisningar, inga var god gör en u-sväng, bara raka vägen!

Fröken Silver och herr Bengtsson ska mötas upp i Arvika för lite lunch och shopping! Färden ska vid 15.00 gå vidare till Best Western Hotel Årjäng, ett fyrstjärnigt hotell med allt vad vi behöver...
Åååh, denna ljuvliga underbara bara vara upplevelse, en oas av kärlek och fokus på det som är... Inga Jack Russlar som ska slåss om att få vara nära mig och ta plats från min älskade... Ingen Amstaff som ska ta upp all plats så att någon av oss tvingas att dela soffan med katter...
Nej! Bara han och jag, bara vi, åååh, underbara vi! Kärlek!
Efter mycket hotellmys och bara vara Sanna och Johan så kommer det roliga att fortsätta dagen efter.
Efter en god hotellfrukost, finns ju inget godare, så ska vi göra vid oss, bli våra vackraste! För det vankas ju bröllop för vår vän och hans fru (ja, hans fru, borgerligt första gången ju, då gör man om det på riktigt) i Gunnarskog där brudens mors hus får agera kyrka och festlokal!
Var länge sen jag var på bröllop så det ska bli så roligt! Ännu roligare är det att vännen som ska gifta sig är amerikan och kommer att bära kilt! Och, ja, bilder kommer att finnas, verkligen!
Efter bröllopsfirande så kommer det att bli lite mindre romantiskt boende... Det blir tält, jag och tält gillar inte varandra, men vi får stå ut med varandra med hjälp av min älskade!
På söndagen bär det av till verkligheten och återförening med resten av vår älskade familj...

Verkligheten är fin och underbar på sitt sätt... Men, nu längtar jag efter tillflykten till bara vara-landet!

Händer och fötter och hänt i veckan? Nej, inte så mycket faktiskt!
Första delen av lördagen spenderades med att lilla familjen körde runt i Kristianstad på jakt efter skor och en massa andra roliga saker! Lite nya fiskedrag inhandlades och Colin fyllde på sin första egna lilla draglåda! Och jag fick minsann en torkvinda! Hejdå torktumlaren för denna sommaren(eller höst som det känns nu iofs)!


Colins egna första draglåda!=)

Efter Kristianstadsäventyret satte älsklingen upp torkvindan till mig. En öl i trädgården hann avnjutas innan familjen styrde kosan mot busshållsplatsen!

Lördagens eftermiddag spenderades i lilla staden Hässleholm där Siesta och cruising utspelades! Verkligen underbart när det händer något i vår lilla stad! Gräsmattemys med öl och lekande barn, vänner från förr och spanande på bilar. Kvällen avslutades med middag på en Thairestaurang och därefter en taxi hem för sista kvällen mys...

Söndagen: Älskling åker tillbaka.... Kvar blir jag med ledset sinne.

Söndagskvällen så var det grillning med Bellas klass! Korv med bröd och vattenbowling! De sista stunderna för Bella med denna klassen innan nästa äventyr väntar i högstadiet med ny klass och nya vänner. Gud, va jag kommer att sakna hennes fantastiska lärarinna! En helt sjukt bra lärarinna har hon varit! Dock fick hon igen av klassen för de få stunder hon har skällt under tre år... En förälder plastade in henne, ställde barnen på rad, försedde dessa med papptallrik med grädde på:
-Nu har ni er chans att ge igen för de gånger er fröken har skällt på er!

RESULTATET!

Fröken Gräddnos


Katarina aka Fröken Gräddnos och Isabella

Gårdagen passade jag på att åka till Blomsterlandet för att använda mig av min Morsdagspresent! Tolv nya stora krukor införskaffades samt bambupinnar! När jag ändå var där så köptes morsdagspresent från mig och syster till våran lilla mamma! Åter hem för omplantering av busktomater, uppbindande av andra tomatplantor och lite allmän plantomsorg. Hämta upp Colin i skolan för att köra in till stan igen, denna gången för en fika med mamma och syster. Mamma blev haffad utanför fiket för en intervju!

För att läsa om henne gå in på www.dunderbar.com och leta upp Agnetha Alm!

Kvällen spenderades i Finja med att fira min mammas dag och pappas födelsedag och massor med gott att äta! Det blev grillbuffé och som vanligt pratade INGEN under första portionen. Det har sina grunder i att min mor är fantastisk på att laga mat! Tack, mamma, för den otroligt goda maten!!! Du är suverän!
Blev hemskjutsad av pappa eftersom bilen ska få nya bromsar av lillebror idag... Väl hemma fastnade jag dessvärre vid datorn. Vilket resulterade i en seeen kväll, hmmm.

Och här är jag nu!
Och nu försvinner jag!
Har faktiskt annat att göra också!
Vänta...... Trodde ni att ni skulle komma undan att behöva beskåda bilder på mina bebisar???

Omplanterade busktomater

Gjorde ni INTE, mohahaha!=D


Fuxia som börjar blomma!=) Fått av min morbror, Pitter Höna.

CD 17 dagar kvar tills hotellmyset! <3
CD 9 dagar kvar tills sena kvällar och bad i sjön infinner sig!=D

Over and out

//Sanna, ert gummi i kondomen...


RSS 2.0