Om konsten att hålla sig still...

...när man lyssnar på musik på busshållsplatsen.

Där kommer den, den där smygande ryckningen, det lätta stampandet, sjungandet i huvudet, men, ååh, måste vara still! Det rycker i varenda dansnerv jag har, känner hur jag bara vill skita i att jag står på en busshållsplats!
Jag vill bara dansa loss och sjunga högt! Men, åååh, nej, det får jag inte. Och när man inte får så blir det värre! Känner hur jag i alla fall måste hålla takten med någon kroppsdel och det måste vara så att det INTE syns.
Så, jag stampar med foten diskret inne i skon... Och fnissar lite.
För i mitt huvud så utspelas ett scenario, ett där jag använder trottoaren, till allas förvåning, till discogolv! Jag slänger med armarna, skakar på rumpan och sjunger högt och falskt! Och alla bilar stannar och stirrar. Och de tre asiatiska tjejerna som också väntar på buss 534 gapar och glor så att ögonen nästan trillar ut!
För det är så musik gör med mig! Jag kan knappt kontrollera mig!

Väl på bussen kommer lättnaden. Längst bak sätter jag mig. Där är inget folk som kan se mig. Så jag stampar med foten i takt med musiken och låter kroppen gunga och mimar med till texten... Sååå skönt. Och när bussen har släppt av mig hemma. Då kan ni ger er fan på att jag ska dansa OCH sjunga FÖR INGEN kan se mig i mitt slott!!!

Imorgon kl:10.00 ska jag göra något jag aldrig förr har gjort. Jag ska göra något jag har dissat min syrra för att slänga onödiga pengar på.
Jag ska skaffa mig naglar. Hur går det till när man får nya naglar? Gör det ont? Vad ska man ha förväntats att göra innan man kommer? Förutom att rensa de kanske... Och vad menas med naturlig look? Jag har då aldrig sett någon med uppbyggda naglar som har sett naturliga ut i alla fall. Vad ska jag ha på mina naglar? Jag vet ju inte alls vad man ska ha. Jag hoppas att min vän som ska göra det hjälper mig att komma fram till något riktigt fint. Jag brukar ha långa naglar, äkta vill jag tillägga. Men just nu är de obefintliga och vi ska ju på bröllop på lördag. Då vill jag vara extra fin...

Igår skövlade jag vår äng! Och det tog sin tid, oj, oj, oj! Har ju regnat hur länge som helst så det hade verkligen fått tid på sig att växa. Jag och Colin byggde även en liten eldplats till J. Han är ju fanatisk när det gäller att elda den människan! Börjar misstänka att han möjligtvis kan ha varit pyroman i sitt förra liv. Kan det måhända varit han som satte fyr på Umeå 1888? Hela staden brann ju ner. Det var ju en stooor brasa om man säger så.


På denna bilden kommer inte ens hela gräsmattan med=/


Inget i jämförelse med Umeå, men han får nöja sig, hihi!

Öj, öj, öj! Resan börjar närma sig och jag har inte fått ett skit gjort här hemma. Varför i helvete måste min latgener kicka in just nu? Väldigt oplanerat och dumt tycker jag, arrgghh! Kom igen nu dåååå! Ja, eller, nej, inte just nu. Nu skriver jag ju här och det är ju faktiskt viktigt! Känner för att skriva just nu ju. Och en bra sak har jag faktiskt gjort idag! Jag har armbågat in min stackars bil på verkstad! Var på väg till Tingsryd i fredags. I en omkörning börjar hela bilen skaka så jag kör in mot kanten. Bredvid bakre däcket ligger en bult. Som är av på mitten! Och de tre andra bultarna var superlösa! Iiih, fram med fälgkors och spänna så gott en liten klenis som jag kunde. Väl i Tingsryd fick Maxe spänna ordentligt till mig. Något säger mig att man INTE ska köra till Arvika med bara tre bultar på ett däck. Så jag ringde Mekonomens bilverkstad och lyckades få dem till att ta emot Hyndan. Hoppas att jag får tillbaka henne idag.


Colin, Hyndan och jordgubbar!=P


Inför Arvikaresan har jag gjort ett dokument. Där det var planerat att jag skulle skriva in allt som skulle packas med och allt som skulle göras. I detta dokument står det i dagens läge endast två ynka saker.

Ficklampa

Fiskesaker

I detta huvudet står långt mer än dessa två saker. Och de ska överföras till dokumentet. Jag som älskar planeringar. Kan det vara mitt kärleksberusade tillstånd som gör allt lite mjukt och luddigt nu? Jag är ju så fantastiskt kär och förväntansfull nu så att det inte är klokt. Efter åtta år med samma människa och fortfarande kan han ge mig spagettieffekt på benen, pirr i magen och förvirrat allmäntillstånd. Ååååh, denna underbara människa. Åååh, denna lycka! Och all denna kärlek!Mosters mysunge!


Älsklingsungar! <3

Igår var grannen här för lite korvgrillning! Med sig hade han min älskade lilla gudson! Min kusin tittade förbi med sin valp och hon var snäll nog att ställa upp på att komma hit och vattna mina plantor när jag är borta. Litenbror ska ju passa hus och hundar. Men jag känner till hur han fungerar och tvivlar på att han hade kunnat hålla mina älskade plantor levande. Det har varit ett av mina största orosmoment inför resan så det känns skönt att slippa tänka mer på det. Hade först tänkt att min pappa skulle köra ut här och fixa med det. Tills min mamma förklarade på FB chatten så här: Antingen kan de torka ihjäl i Bassis vård eller så kan du låta pappa vattna ihjäl dem. Det är bara att välja!
HJÄLP! Inget av det, tack!


Nene, nu ska jag se om jag kan få ihop ett gäng för att hjälpa till att ordna med städningen. Sååå om någon av er ser motivation, lust och vilja så kan ni väl säga till dem att jag har bett dem komma hem!

Over and out

CD 1, bara eeeeen dag kvar sen drar jag!!!<3<3<3

//Sanna, er bult i däcket...

Kommentarer
Postat av: Emma

hahaha kanske lite pinsamt men skit i det. Hoppas ni får tevligt i Arvika och du, det gör inte ont att få naglar. Det finns en mängd olika behandlingar och vill du ha naturligt resultat ska du inte välja franska tippar som jag har. Kram kram

2010-06-15 @ 16:59:26
URL: http://ziera.blogg.se/
Postat av: The (Grand)Dad

Alltid lika kul läsning. Och där är ju Dexter, mitt barnbarn! :D

2010-06-15 @ 20:18:14

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0